Haber

23 Nisan Lüleburgaz’daki statta kutlandı!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, uzun yıllar aradan sonra Lüleburgaz’daki stadyumda kutlandı. Çocukların büyük emeklerle hazırlandığı 8 Kasım Stadı’nda gerçekleştirilen gösteriler binlerce vatandaş tarafından ilgiyle izlendi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Lüleburgaz’da coşku büyük bir coşkuyla başladı. Milli egemenliğin 103. yılında kaymakam, garnizon komutanı, belediye başkanı, ilçe emniyet müdürü ve ilçe jandarma komutanı olarak çocukların temsil edilmesiyle faaliyetler başladı. Etkinlikler Yeni Tören Alanı’nda çelenk koyma töreniyle devam etti.

Stadyumda büyük heyecan

Çelenk koyma töreninin ardından staddaki etkinliklere devam edildi. 23 Nisan’a hazırlanan 8 Kasım Stadı’nda uzun yıllar sonra ilk kez resmi bayram kutlandı. Büyük coşkuya sahne olan kutlamalarda, çocukların gösterileri de büyük beğeni topladı. Öte yandan, çocuklar ve vatandaşlar arasında yıllar sonra ilk kez statta resmi tatil düzenlemenin heyecanı oluştu. Stadyumda düzenlenen gösterilerin ardından resmi tatil programı sona erdi.

“Uzun yıllar sonra ilk kez”

Resmi törenin ardından açıklamalarda bulunan Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı uzun yıllar sonra ilk kez statta kutlamanın heyecanını çocuklarımızla paylaştık. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız bir kez daha kutlu olsun.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu