Haber

Ayvalık Belediye Başkanı Ergin’den birlik mesajı

BALIKESİR (İGFA) – Başkent Ankara’dan döner dönmez Ayvalık’ın tarihi Arabacılar Meydanı’ndaki CHP İlçe Merkezi’ne teşekkür ziyaretinde bulunan Belediye Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Mesut Ergin, CHP Ayvalık İlçe Başkanı Hüseyin Şalmanlı ve parti yönetimi tarafından da karşılandı. Yüzlerce partili ve vatandaş olarak parti binası önünde toplandık. gösterileriyle karşılandı.

Halkı kucaklayan Önder Ergin, parti binası önünde kurulan kürsüden sevgi dolu tezahüratlar arasında vatandaşlara seslendi.

Doğup büyüdüğü memleketi Ayvalık’ın taşıyla, toprağıyla, doğasıyla, denizi, ormanıyla, 10 yıllık tecrübe, bilgi, birikim ve tecrübesiyle bir kez daha Belediye Başkanlığı görevine aday olduğunu vurgulayan, Zeytin ve yeşillik konusunda konuşan Önder Ergin, “2019 yılından bu yana belediye başkanlığını yürütüyor. Görev yaptığım Ayvalık’ta heyecanla ve hedeflerimizi daha da büyüterek yeni bir döneme hazırız. “5 yıllık görev süremiz boyunca, karşılaştığımız tüm zorluklara, gerek pandemi gerekse ekonomik krizlere rağmen mücadele bizim işimiz dedik, gece gündüz çalıştık ve sonunda Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi; Kısa sürede çok büyük işler başardık” dedi.

Mesut Ergin, birlikte yürüdükleri bu yollarda birlikte başardıklarının kendisine güven ve cesaret verdiğini belirterek, “Bu başarı hepimizin başarısıdır ve birlikte devam edeceğiz, hep ileriye gideceğiz. Allah’ın izniyle daha büyük başarılara imza atacağız. Sosyal belediyecilik anlayışımızla modern ve popülist adımlardan asla vazgeçmedik. Adaylığımın kesinleşmesiyle birlikte hizmetlerimize aralıksız devam edeceğimiz 5 yıllık döneme girmiş bulunuyoruz. “Hepimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Her bölgeyi gezerek, her türlü sorunu çözerek, düşünülmeyeni düşünerek Ayvalık kadar güzel projeleri vatandaşlara tanıtacaklarının sözünü veren Lider Ergin, geleceğin Ayvalık’ını sorunsuz bir şekilde tasarlayacaklarını belirterek birlik ve beraberlik mesajları verdi. heyecanlarından bir şey kaybetmezler.

haberkocarli.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu