Sağlık

Her Ev İçin Bir Zorunluluk! Çocuklarınız İçin En İyi Bebek Ateşi Önerileri

Her evde, özellikle bebeklilerde ateş ölçer bulunması gerektiği tartışılmaz bir gerçektir. Piyasada temassız, kulaklı ve çubuklu olmak üzere seçim yapmayı zorlaştıran çeşitli termometreler bulunmaktadır. Sizin için en uygun ateş ölçerlerin tüm özelliklerini detaylı bir şekilde inceledik ve en iyi bebek ateş ölçer önerilerini bir araya getirdik!

‘Bu içerik 08.08.2023 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe ulaştığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklik olmuş olabilir.’

‘Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.’

“Bu içerik marka işbirlikleri içerebilir.”

1. Hızlı ve kesin sonuçlar sunan Omron Gentle Temp 720 alından temassız termometre

Omron ateş ölçer ile çocuğunuzun sağlığını yakından takip edebilir, aynı zamanda odanın sıcaklığını ve besleme ekipmanlarını kontrol etme imkanına sahip olursunuz.

Hızlı ve kesin sonuç almanızı sağlayan bu cihaz, ateş ölçümünü sadece bir saniyede alıyor. Geceleri kullanım kolaylığı için arkasında bir ışık vardır.

Omron temassız ateş ölçer, 25 ölçüm kaydetme kapasitesi ile önceki ölçümlerinizi takip etme imkanı sağlar. Ayrıca sessiz mod sayesinde çocuğunuzun uykusunu bölmeden ölçüm yapabilirsiniz.

Fiyat: 975,00 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

2. Omron MC520-E Nazik Sıcaklık Dijital Kulak İçi Ateş

Gentle Temp 520 kulak termometresi, yüksek hassasiyetle ölçüm yapabilen bir cihazdır. Bu cihaz, bir saniye gibi kısa bir sürede ölçüm yapabilir ve belirli bir süre boyunca sıcaklık değişikliklerini ve eğilimlerini izlemek için dokuz okuma belleğine sahiptir.

Ürün 21 adet prob kılıfı ile birlikte kullanımınıza sunulmaktadır. Sıcaklık ücretleri, geniş LCD ekranda hem Santigrat derece hem de Fahrenhayt derece olarak görüntülenebilir.

Kullanıcı yorumu: 6 aydır her yangın durumunda her şeyimiz olan alet. Çok mutluyuz. Bebek alışverişimizin yetkinliklerinden biri. Şiddetle tavsiye ederim.

Fiyat: 629,99 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

3. Kızılötesi teknolojili Plusmed ateş ölçer

Plusmed Ultrascan kızılötesi temassız termometre, kızılötesi teknolojisi sayesinde vücut ve nesne sıcaklıklarını hızlı ve hassas bir şekilde ölçer. Şakak ölçümü için arteri sağdan sola veya soldan sağa tarayarak kullanılır.

Ayrıca bebeğin biberonundaki, banyosundaki veya yüzeyindeki sütün sıcaklığını da ölçebiliyor. Çoklu ölçüm yaparak en doğru sonucu saniyeler içinde verir.

Cihaz alından veya kulaktan ölçüm yapma özelliğine sahiptir ve otomatik kapanma fonksiyonuna sahiptir. 2 saniyede ölçüm yapabilir ve 3 renkli alarm sistemi ile donatılmıştır. Alın, kulak, gıda, sıvı ve orta olmak üzere 5 farklı ölçüm modu sunar.

Kullanıcı yorumu: Daha önce aynı markanın çalışmalarını kullandığım için tercih ettim. Yine güzel bir çalışma ve doğru ölçüyor.

Fiyat: 389,00 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

4. Weewell Termometre WTN570, konuttaki herkes tarafından kullanılabilir

Bu cihaz vücut ısınızı sadece 0,5 saniyede ölçebilir ve sonuçları anında görüntüleyebilir. Bebeklerin ateşini rahatsızlık vermeden, temas etmeden ve 5 santimetre içinde ölçebilir.

Ek olarak, Weewell termometresi 32 ölçümü hafızasında saklayarak geçmişteki sıcaklık değişikliklerini kolayca izlemenizi sağlar. Bu özellikleri ile rezidanstaki herkes için ideal bir seçimdir.

  • 5 cm mesafeden 0,5 saniyede ölçüm

  • 32 ölçüm hafızası

  • LCD ekran

  • Bebeğinizin ateşini takip etmenizi kolaylaştırmak için otomatik kaydetme seçeneği

  • Otomatik kapanma özelliği

  • Renk kodlu yangın kılavuzu

Kullanıcı yorumu: Hızlı ve doğru çalışır.

Fiyat: 1.019,00 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

5. Pratik kullanımıyla öne çıkan Wee Baby temassız ateş ölçer

Wee Baby ateş ölçer Japon teknolojisi ile geliştirilmiş bir üründür. Çocuğunuzun vücut ısısını alından 35 cm mesafeden sadece 1 saniyede ölçebilir.

38°C’nin üzerindeki ateş durumlarında sesli uyarı verir, böylece çocuğunuzun sağlığı her zaman kontrol altında tutulabilir. Ayrıca son 32 sıcaklık ölçümünü de hafızasında saklayarak sıcaklık değişimlerini izlemenizi sağlar.

Ürünün 3 renkli aydınlatmalı LCD dijital ekranı, kolay okunan ve anlaşılır bir kullanım sunmaktadır. 30 saniye içerisinde otomatik kapanma özelliği ile enerji tasarrufu sağlar. Wee Baby ateş ölçer aynı zamanda biberonun ve odanın sıcaklığını da ölçebilmektedir.

Kullanıcı yorumu: Çok hızlı ve kullanışlı. Oda sıcaklığını, yüzey (süt, su vb.) sıcaklığını ölçmesi çok güzel. Bir özelliğe ihtiyacı olanların düşünmesine ve tereddüt etmesine bile gerek yok. Ayrıca normal kalem pil ile çalışıyor olması büyük avantaj.

Fiyat: 749,99 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

6. Ultra hassas sensörlü Braun BNT400 temassız alın termometresi

Braun’un termometreleri, kullanıcıları arasında büyük bir popülariteye sahiptir. Bu termometre hem temassız hem de alına temaslı ölçüm özelliklerine sahiptir.

Bu termometre ile ateşini ölçerken bebeğinizi rahatsız etmenize veya uyandırmanıza gerek kalmaz. Braun ateş ölçer ile hassas ve hatalı ölçümler yapabilir, bebeğinizin sağlığını kolayca izleyebilirsiniz.

  • temassız mod

  • 2 saniyede ölçüm

  • Ultra hassas sensör

  • sessiz mod

  • Konumlandırma yönlendirme sistemi

  • Yangın maliyetleri için farklı renk kodları

  • 9-ölçü hafızası

  • Yiyecek, içecek ve banyo suyunun sıcaklığını ölçme imkanı

Kullanıcı yorumu: Kısacası bu fiyata bir parça değer için fiyat performans tereddütsüz alınabilir.

Fiyat: 1.660,00 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

7. Braun ThermoScan 7-IRT6520 termometre

Age Precision teknolojisi ile donatılmış ateş ölçer, çocuğunuzun yaşına göre ateş seviyesini belirlemenize yardımcı olur. Bu sayede çocuğunuzun ateşinin tehlikeli seviyelere ulaştığını anlayabilirsiniz. Çalışmanın renk kodlu gösterimi, sonuçları hızlı ve kolay bir şekilde okumanızı sağlar.

ExacTemp yönlendirme sistemi, doğru ölçüm için ideal konumlandırma sağlar. Termometre gerçekten kulağa taşındığında, gerçek konumda olduğunuzu bir bip sesi ve ışıkla size bildirir.

Cihazın ön panelinde gece lambası özelliği bulunmaktadır. Ayrıca son dokuz ölçümü de hafızasında saklar.

Fiyat: 1.759,00 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

8. Xiaomi termometresi

Xiaomi’nin temassız termometresi, vücuda dokunmadan ölçüm yapmanızı sağlayan ultra hassas Alman Heimann sensör teknolojisi ile donatılmıştır.

Bebeklerden çocuklara ve yetişkinlere kadar tüm yaş grupları için uygun olan bu üstün cihaz, yenilikçi optik sistemi sayesinde geleneksel temaslı termometrelerin iki katı sıcaklık algılama kapasitesine sahiptir.

  • Hata: +/- 0,2° C

  • Alman Heimann sıcaklık sensörü

  • iç sıcaklık sensörü

  • mesafe sensörü

  • titreşimli uyarı

Kullanıcı yorumu: Xiaomi yine başardı, kullanım kolaylığı ve ölçüm tutarlılığı ile iş gerçekten mükemmel, piyasadaki birçok üründen daha kaliteli ve zarif. Hiç düşünmeden alabilirsiniz.

Fiyat: 955,80 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

9. Chicco Kulak Termometresi

Chicco ateş ölçer ile bebeğinizin ateşini 46 cm gibi kısa bir sürede bir saniye mesafeden ölçebilirsiniz. Bu cihazı CHICCO BABY UNIVERSE telefon uygulaması ile birlikte kullanabilir ve bu sayede ateş takibi yapabilirsiniz.

Termometreyi nesne moduna alıp süt veya banyo suyu sıcaklığını kontrol etmek için de kullanabilirsiniz. Bebeğiniz uyurken gece modu sayesinde uyarı sesini kapatarak sıcaklığını ölçebilirsiniz.

Bu eser sıcaklık ölçümü tamamlandığında size uyarı verir ve otomatik kapanma özelliğine sahiptir. Chicco termometre, tek seferde 30 kullanıcıya kadar bilgiyi hafızasında saklayabilir.

Kullanıcı yorumu: Güzel formda çalışıyor.

Fiyat: 1.270,00 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

10. Jumper Temassız Termometre

Kulak, nesne ve ortam sıcaklıklarını ölçen çok amaçlı bir cihaz olan Jumper termometreyi ele alalım. Aynı zamanda bu eser 20 farklı okuyuşu hafızasında tutma ve gerektiğinde geri çağırma özelliğine sahiptir.

Özellikle gece ölçümlerinde sessiz çalışma modu sayesinde herhangi bir rahatsızlık yaratmaz. Jumper termometre ‘No Touch’ seçeneği ile hijyenik bir kullanım sağlar ve mikropların yayılmasını en aza indirir.

Bu termometre modeli hem çocuklar hem de yetişkinler için tamamen güvenilir bir kullanım sunar. Ayrıca patentli manyetik prob kapağı sayesinde kullanıcı deneyimini mükemmelleştirir.

Kullanıcı yorumu: Ürün tam bir f/p çalışması, fonksiyonları çok güzel, uzun süredir kullanıyoruz, sorunsuz teslimat.

Fiyat: 399,90 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

11. Direct Nexus Çift Kulak ve Alın Termometresi

Kulak ve alın ısısı ölçümü, cisim ısısı ölçümü gibi özelliklerle donatılan bu cihaz, bir saniyede hızlı ve doğru sonuçlar veriyor.

Bu cihazın sunduğu hız ve doğruluk, kullanıcılarına sağlıklarını korumalarına yardımcı olurken zaman kazandırır.

Kullanıcı yorumu: Beklediğimden çok daha başarılı bir çalışma olduğunu söyleyebilirim. Hem kulak hem de alın ölçebiliyor olması çok güzel. Bence ölçüleriniz gerçek. Gönül rahatlığı ile alınabilir. Teşekkür ederim.

Fiyat: 489,98 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

12. 9 ölçüm hafızalı Medisana 48611 kulaktan ve alından ateş ölçer

Medisana 48613 Sağlık Bakanlığı onayı alarak hızlı ve güvenilir ölçüm sonuçlarına ulaşmanızı sağlar. Saniyede ölçüm yapabilen bu cihaz, sonuçları ekranda sesli uyarı ile gösterir.

Ekonomik bir kullanım sunan Medisana, 30 saniye sonra otomatik olarak kapanarak enerji tasarrufu sağlar. Ayrıca pil ömrü azaldığında sizi anında bilgilendirerek pilleri zamanında değiştirmenizi hatırlatır.

  • Alın ve kulak sıcaklığı ölçümü

  • Beyaz, yeşil, turuncu ve kırmızı aydınlatmalı ekran ile ölçüm sonuçlarının sınıflandırılması

  • 34 °C- 43 °C ölçüm aralığı

  • Sesli ve görsel yüksek ateş alarmı

  • 9 ölçüm kaydı

  • Ses açma/kapama işlevi

  • 30 saniye sonra otomatik kapanma

Kullanıcı yorumu: Ürünün tasarımı, kullanım kolaylığı ve ölçüm hızı gerçekten çok iyi. Marka kalitesine güvendiğim ve yeterince verdiğim için sipariş verdim. Ölçümlerini yaptım gerçek sonuç veriyor. Alın ve kulak olmak üzere iki tip ölçüm yapabilmesi büyük kolaylık. Ekranın sıcaklık pahasına renk değiştirmesi ve okuma kolaylığı gerçekten geceleri büyük rahatlık sağlıyor. İstenirse gece sessiz çalışması için sesi kapatılabilir. Aldığıma memnunum, tavsiye ederim.

Fiyat: 999,90 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

13. Jumper Temassız Termometre

Jumper termometre, temassız sıcaklık algılama özelliği ile 1,25 ile 5,0 cm aralığında vücut ve nesne sıcaklıklarını algılayabilir. Bire bir zamanda, bu çalışma sadece bir saniye içinde sıcaklığı ölçebilir.

Sesli uyarı özelliği isteğe bağlı olarak açılıp kapatılabilirken, sıcaklık birimlerinin (C ve F) ortasında da kolayca açılıp kapatılabilir. Sesli ve görsel ateş uyarısı ile kullanıcıyı bilgilendiren cihaz, 3 renkli LCD ekranı sayesinde sıcaklık değerlerini net bir şekilde gösteriyor.

20 ölçüm bedelini hafızasında tutabilen bu cihaz BPA ve lateks içermez.

Kullanıcı yorumu: Ürünü 5 aydır kullanıyorum, özellikle bekledim çünkü yorumlara bakarak iş alıyorum, çok memnunum, gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Fiyat: 289,90 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

14. Weewell WTD105 Dijital Ateş Ölçer

Weewell’in dijital termometresi size sadece 10 saniyede hızlı ve doğru sonuçlar verir. Bu kullanıcı dostu parça, yumuşak ucu sayesinde bebeğinizin rahatını ve güvenliğini garanti ederken aynı zamanda doğru vücut ısısı ölçümü yapar.

Kolayca okunabilen bir LCD ekrana sahiptir, böylece sonuçları hızlı ve kolay bir şekilde görebilirsiniz. Ayrıca güç tasarrufu özelliği sayesinde kullanılmadığında 10 dakika sonra otomatik olarak kapanmaktadır.

Kullanıcı yorumu: Harika bir sanat eserini gözünüz kapalı satın alabilirsiniz.

Fiyat: 169,99 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

15. Direct Nexus Temassız Dijital Termometre

Direct Nexus’un temassız dijital termometresi, yalnızca bir saniyede doğru ve kesin sonuçlar verir. Bu cihaz hem vücut hem de nesne ölçüm modlarına sahiptir ve kullanımı son derece kolaydır.

Cihaz 03 cm ölçüm mesafesine ve geniş bir LCD ekrana sahiptir. FDA onaylı bu çalışma aynı anda 20 ölçüm hafızasına sahiptir.

Kullanıcı yorumu: Daha önce kullandığım bir eseri kaliteli iş, kaliteli satıcı inancı ile satın alabilirsiniz.

Fiyat: 341,48 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort
betturkey
jojobet
deneme bonusu veren siteler