Haber

İnönü Belediyesi ‘oryantiring yarışlarında’ 15 madalya ile açık ara önde

İnönü Belediyesi Gençlik ve Spor5 kulüpten 35 sporcunun katıldığı U14 Eskişehir 1. Kademe Kulüpler Arası Oryantiring Yarışlarında Kulüp Oryantiring Takımı 13 madalya kazanarak Türkiye şampiyonası için yarı final ve final müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Eskişehir Sazova Parkı’nda düzenlenen yarışlarda İnönü Belediye Spor Kulübü sporcularından Asya Avcı Kızlar K10B kategorisinde birinci olurken, Emine Işık Avcı ikinci oldu. K10A kategorisinde Eylül Ayşe Şeker birinci, Zeynep Arslan ikinci oldu. K12A kategorisinde Hayrunisa Karademir birinci olurken, K12B kategorisinde Medine Mortaş birinci, Elif Mortaş ise ikinci oldu. K14A kategorisinde Yağmur Atlas üçüncü, Kübra Sultan Avcı birinci, Dilara Avcı ikinci ve K14B kategorisinde Cerennaz Avcı üçüncü oldu. Erkekler E12B kategorisinde Meriç Arda Avcı birinci, Buyruk Enes Ekinoğlu ikinci, Buyruk Şenbel üçüncü oldu.

Karşılaşmanın ardından İnönü Belediyesi sporcuları, sağladığı takviyeler ve sağladığı imkanlar için Lider Kadir Bozkurt’a teşekkür etti. – ESKİŞEHİR

haberduzkoy.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu