Haber

Küçükçekmece’de testere sopalı kavga kamerada

Küçükçekmece’de testere sopalı kavga kamerada

Çocukların kavgasına büyükler de karıştı, ortalık savaş alanına döndü

İSTANBUL – İddiaya göre Küçükçekmece’de çocukların kargaşasına yetişkinler de karıştı. Cadde ortasında testere ve sopayla yaşanan arbede kameralara yansıdı.

Olay, saat 14.30 sıralarında İnönü Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, mahallede çocukların arasında çıkan kargaşaya babalar karıştı. Tıpkı binada olduğu gibi, yan komşuların kargaşasında testere ve sopalar konuştu. Çevredeki vatandaşların haber vermesiyle olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Olaya karışan 3 kişi ambulansla hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

“O anlar savaş filmlerini aratmadı”

Kavgaya karışan 3 kişinin birbirlerine sopa ve testerelerle saldırdığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

“Kimi boynundan, kimi kolundan yaralandı”

Olayın görgü tanıklarından Kemal Sönmez, isyana karışan kişilerin daha önce de çocukları yüzünden tartıştıklarını belirterek, “Benim bildiğim kavga çocuklardır. Çocuklar ara sıra kavga eder. ,aileler araya giriyor sabah yine böyle oldu babaları işteydi hanımlar aradı ondan sonra babalar geldi birbirlerine girdiler aşağı inerken baktım bazıları yaralanmış boyun ve bazılarının koluna.Bunun üzerine şahıslar müdahale etti.Ambulans geldi.İki-üç polis ekibi ve olay yeri inceleme ekipleri geldi.Kişileri ambulansa bindirip üzerlerini giydirdikten sonra götürdüler.” ifadelerini kullandı. “.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu