Yaşam

Müge Anlı’daki Derya’dan Turabi’nin İğrenç Paylaşımına Bugün Televizyon Dünyasında Neler Oluyor?

5 Aralık Pazartesi günü televizyon ve dizi dünyasında yaşanan son dakika gelişmeleri ve olayları sizler için derledik.

Son zamanlarda yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen eski Survivor şampiyonu Turbo Turabi, zaman zaman yaptığı tartışmalarla da çok konuşuluyor. Şimdi Turabi’nin hedefi Adem Kılıççı idi. Turabi’nin Twitter’da yaptığı hedef tespiti sonrası Turabi ve Kılıçcı arasında tartışma çıktı.

MasterChef Türkiye’de dün akşam eleme gecesinde hayallerine veda eden isim Gamze oldu. Yaşı ve aile yaşantısı nedeniyle tüm maç boyunca soru işareti uyandıran ancak kendini herkese ispatlayan Gamze, çok iyi plaklarda yaptığı ufak tefek hatalar nedeniyle puanlarının düşmesine neden oldu.

Kenan İmirzalıoğlu’nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster’e Batu Alıcı isimli yarışmacı damga vurdu. Atatürk’ün sorusunu doğru yanıtlayan genç yarışmacı 1 milyon TL’lik soruyu açmayı başardı. Tüm stüdyoda alkışların patladığı anlarda İmirzalıoğlu, hem Batu Alıcı’ya, hem ailesine, hem de kendisini yetiştiren öğretmenlerine teşekkürlerini iletti.

Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’nde “En iyi kadın sunucu ve en iyi gündüz programı” ödüllerini kazanan Müge Anlı, canlı yayında ödülü hakkında konuştu. Anlı, eşiyle yaşadığı diyaloğu da anlattı.

Magazin gündeminin olaylı kraliçesi Merve Boluğur hakkında yeni bir tez gündeme geldi. DJ Mert Aydın ile evlenen ve kısa sürede boşanan Merve Boluğur’un 2023 Survivor’da yarışacağı söylendi.

Kıyamet dizisine dahil olan başarılı oyuncu Doğaç Yıldız, Yekta ile bağ kurduğu Ömer karakteriyle geceye damgasını vurdu. Türü ve tavrıyla Netflix’in Dahmer dizisinden ilham alan Jaffrey Dahmer’e benzetilen Ömer karakteri hem dikkat çekti hem de sosyal medyanın diline düştü.

Günlerdir her detayıyla bizi şoke eden Selim Yalçınkaya cinayetinden ve Derya’nın 3 kat ilgi itirafından bahsediyorduk. Ancak bir süre sonra bu olay programa dahil edilmedi. Derya’nın sosyal medyada görünmemesiyle ilgili bir iddia ortaya atıldı.

Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Met Ramazan Demir’in paylaştığı, reyting rekorları kıran Kingfisher’a bir başka oyuncu daha veda etti. Geçtiğimiz günlerde İbrahim karakterine hayat veren Cansu Fırıncı, yapımcılığa veda etti. Şimdi ise Necip Usta karakterine hayat veren usta oyuncu Menderes Samancılar diziden ayrıldı.

Geçen yıl Esra Erol’a “Eşim çocuğumu göstermiyor” diye başvuran Yeşim, ayrılmayı kabul ederek, dindar eşi ile birlikte yaşadığı Ayfer’in resmi nikahının canlı yapılmasına razı oldu.

Bir yıl sonra Nergiz isimli bir kadın, hem kendi kızının hem de eniştesinin kızının Erdi tarafından kaçırıldığını iddia etti. Eski eşi Yeşim, Erdi’nin tüm eşleriyle bire bir konutta yaşama planı olduğunu söyledi!

Eski Survivor yarışmacısı Turbo Turabi, önceki gün eski Survivor yarışmacıları Sahra Işık ve Bal’ın fotoğrafını kullanarak çirkin bir paylaşım yaptı. Bu paylaşımın ardından Turabi’ye Sahra’dan sert yanıt geldi.

Arka Sokaklar dizisinden ayrılan ünlü oyuncu Yüsra Geyik’in yeni dizisi belli oldu. Geyik, Blu TV’nin tartışmalı dizisi Bozkır ile anlaştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu