Haber

Samsunspor, Kayserispor’u 2-0 mağlup etti

Süper Lig’in 22. haftasında Samsunspor, sahasında Kayserispor’u 2-0 mağlup etti. Maçın ardından Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol ve Kayserispor Teknik Direktörü Recep Uçar, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

MARKUS GISDOL: KAZANDIKTAN MUTLULUK DUYUYORUZ

Kazandıkları için mutlu olduklarını belirten Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, “Bugün aldığımız sonuçtan mutluyum. Bugün zor olacaktı. Çünkü biz Fenerbahce’ye karşı çok büyük emek verdik. Fenerbahce gibi büyük takımlara karşı oynadığınızda, Sonraki maçlarda gücünüzü biraz kaybedebilirsiniz. Bazıları Oyuncuları da hazırlamak zorunda kaldık. Özellikle Bennasser ve Taylan. İkisi de sakatlıktan geldi. Ben Bennasser’i korumak için yedek kulübesinde başladım. Bazen yedek kulübesinde Taylan oluyordu, Bazen Bennasser’di. Bugün hepsinin performansından memnunum. Özellikle de Kayserispor’un kontra atak oyunu. “Arkadaşlarımızla çok iyi savunma yapmamız gerektiğini çünkü çok iyi oynayan bir takım olduğunu konuştuk. Çok iyi bir 90 dakika oynadık. Sonuç olarak kazandık ve bu galibiyetten dolayı mutluyuz” dedi.

RECEP UÇAR: SORUNUN NEDENİ VE ÇÖZÜMÜ AÇIK

Zorlu bir süreçten geçtiklerini belirten Kayserispor Teknik Direktörü Recep Uçar, “Zorlu bir süreçten sonra Samsun maçını uygun bir sonuçla bitirip moral bulmak istedik. Mevcut kurallar çerçevesinde hepimiz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. hepimizin ortak çabası Kayserispor’un başarısıdır. Samsun takımı Özellikle son haftalarda iyi bir ivme yakaladılar. Nasıl oynadıklarını iyi bildiğimiz bir takım. Fizik kaliteleri bugün bize ağır bastı. Biz de iyi bir ivme yakaladık. Duran toplarda sorun olabilir. Sonuç olarak öyle oldu. Pozisyon dışında kazandıkları bir serbest vuruş ve yediğimiz bir gol vardı. VAR tarafından iptal edilen bir golümüz var. İkinci Maçın ilk 10 dakikasından sonra Yarıda devam ettik ve sistemli bir değişiklik yaptık. Serbest vuruştan gol yedik. Sonrasında topa daha çok sahip olduk ama olmadı. Sonuç olarak maalesef 2-0 mağlup olduk. Biz istemedik, Samsunspor’u tebrik ediyorum, hak ettikleri galibiyeti aldılar. Fizik kaliteleri ve oyunlarıyla 90 dakika boyunca sinerjilerini düşürmediler. Kulüp olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Yaşadığımız sıkıntının nedeni belli. Umarım yönetimimiz en kısa sürede transfer yasağını kaldırır ve gerekli adımları atar. Tıpkı 7 hafta önceki gibi farklı şeyler konuşmaya başlıyoruz. Ben buraya farklı amaçlarla gelen bir insanım. Buradaki zorlukları hep birlikte omuzlamaya çalışıyoruz. Sorunun nedeni de çözümü de belli. Hepimiz bu mağduriyetleri gidermeye çalışıyoruz. Ben bu takımın başkanıyım. “Bazı şeyler yönetimle tartışılabilir” dedi.

haberguroymak.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu