Ekonomi

Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan Görevinden İstifa Etti

2019 yılından bu yana Turkcell Genel Müdürü olarak görev yapan Murat Erkan, sosyal medya hesabından görevinden ayrıldığını duyurdu.

İşten ayrıldığını sosyal medya hesabı üzerinden açıklayan Murat Erkan’ın kararı şirket tarafından KAP’a bildirildi. Erkan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Turkcell’e liderlik etmek beni her zaman gururlandırdı. Aldığım kararla, 15 yılımı geçirdiğim, kurduğumuz bağlarla ikinci evim gibi hissettiğim Turkcell’den ayrılıyorum. Bana emanet edilen koltuğu ve unvanı devrettim ama güçlüyüm”Beraberliğimiz asla emanet değildir, bundan sonra da hep devam edecektir” dedi.

Erkan, konuyla ilgili açıklamasına şu ifadelerle devam etti:

“Birlikte dayanılmaz işler yaptık, keyifle çalıştık. Tüm Turkcell ailesinin her bir ferdine teşekkür ediyorum. Turkcell Superonline’a başladığım ilk günden bu yana unutamayacağım bir macerayı birlikte yaşadık. Sizlerle var oldum. Teşekkürler Bana olan desteğiniz ve güveniniz için çok teşekkür ederim.Her zaman söylediğim bir şey var;Turkcell adı sadece bir işarettir,önemli olan ve ona ruhunu veren insanlardır.Turkcell’i Turkcell yapan bu insanlarla hikayemiz şüphesiz ki Bugün bitmiyor. Yarın yeni bir gün. Turkcell başarılı işlerine yenilerini eklerken, ülkemizin gözbebeğiyim. “Şirketimle gurur duymaya devam edeceğim.”

MURAT ERKAN KİMDİR?

Yıldız Teknik Üniversitesi Elektronik ve Telekomünikasyon Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Murat Erkan, profesyonel kariyerine Toshiba’da başladı. Haziran 2008’de Superonline Genel Müdürü olarak Turkcell’e katılan Erkan, 2010 yılında Harvard Business School’da Stratejik Pazarlama Programını tamamladı. Erkan, 2016 yılında Turkcell’de Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı, 2019 yılında Turkcell Genel Müdürü olarak atandı.

Murat Erkan’ın görev süresi boyunca hem Superonline hem de Turkcell birçok ilke imza attı. Yüksek büyüme oranlarının yakalandığı, Turkcell’in teknolojik dönüşüme öncülük ettiği, yurt içi ve yurt dışında sürdürülebilirlik konusunda değerli çalışmalara imza atıldığı bir dönemde Turkcell’de ekiplere liderlik etti.

kalecikhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu