Yaşam

Yazın Tüm Renkleri Onedio’da! Gördüğünüzde Bile Size Enerji Yükleyecek Ürün Önerileri

Renklerden yana olanların tercihlerine birkaç örnek daha eklemek istedik. Göz alıcı renkleriyle iddialı olmayı başaran bu eserler, yaz kombinlerinize renk katmak için yaratıldı. Hemen beğeneceğinizi düşündüğümüz aksesuarlara, kıyafetlere ve daha fazlasına bir göz atalım.

Satın aldığınız eserlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir. Fiyatlar stok durumuna göre değişiklik gösterebilir.

“Bu içerik marka işbirlikleri içerebilir.”

1. Yaz mevsimini yansıtan en hoş eteklerden biri.

Renklerden asla vazgeçemeyenler için mükemmel bir seçenek olan bu etek, Twist markasının en sevilen parçalarından biridir. Beyaz bir kırpma ile kolayca birleştirebilirsiniz.

Burada

2. Renklerin uyumunu çok sevdik.

Şık davetleriniz için giyeceğiniz elbiselerin altına ayakkabı seçmekte zorlanıyorsanız sizler için seçtiğimiz bu kalın topuklu ayakkabılara bayılacaksınız.

Burada

3. Canlı yeşil rengine aşık olmamak elde değil.

İşleme detayları ile size şıklığı getirecek. Yeşil ve beyazın uyumunu çok beğendik. Kot etek ve kot pantolonlarınızla mükemmel bir uyum sağlayacağına eminiz.

buradan iletişim kurun

4. Yaz kombinlerinizi tamamlayacak bir aksesuara ihtiyacınız varsa…

8 farklı renk seçeneği ile kıyafetlerinize uygun bandanayı takmanıza olanak sağlayan bu set, edinmeniz gereken çalışmaların tam ortasında yer alıyor.

buraya tıklayın

5. Güneş gözlüğü arıyorsanız, bu teklife bir göz atmalısınız.

Kendine has deseni ile dikkat çeken bu model, gözlerinizi güneşin zararlı ışınlarına karşı korumak için birebir. Ayrıca farklı tasarımı sayesinde sizi eşsiz kılacaktır.

burada bulabilirsin

6. Crocs terliklerin rahatlığını kimse bilemez.

Canlı kırmızı rengiyle yaza damgasını vuracak olan bu terlikler aynı zamanda konforu da ön planda tutuyor. Rahat adımlar atmanız için mükemmel bir seçenek olacaktır.

buradan iletişim kurun

7. Rüzgârınız kumsallarda esecek. ?

Pembenin en hoş tonu olan bu bikini takımı esnemiyor ve kaliteli kumaşını gösteriyor. Ayrıca yumuşacık kumaşı sayesinde size eşsiz bir tatil yaşatacaktır.

buraya tıklayın

8. Yazın olmazsa olmazları nelerdir? Elbette, baget poşetler.

İster tatlı ister tatlı rengiyle pastel renklerden vazgeçemeyenler için sıra dışı bir seçenek olan bu çanta uygun fiyatıyla da bütçenize dost olacak.

Burada

9. Yılın en trend toka modelleri…

Renkleri ve şekli ile iddialı olmayı başaran bu tokalar size farklılık getirecek. Oldukça gerçek görünmüyorlar mı?

buradan iletişim kurun

10. Rahatlığından asla ödün vermeyenler için bir teklifimiz var.

Lila renginin tatlılığına bayıldık. Mavi çiçek detayları da çok tatlı durmuyor mu? Skechers marka bu ayakkabılar file kısımlarından hava alacağı için yaz aylarında ayaklarınızı terletmez.

buraya tıklayın

11. Yazın yerini rengarenk eyelinerlar alacak.

Su geçirmez özelliği sayesinde 12 saate kadar kalıcılık sağlayan bu çalışma, ince fırçası sayesinde kolayca uygulanabiliyor. Yoğun pigmenti ile mükemmel bir görünüm sağlar.

Burada

12. Hayatınıza renk katın ve canlı renklerle makyaj yapın.

Mat, metalik, ışıltılı ve saten sonuçları 16 farklı büyüleyici renkle buluşturan bu palet, pudrasız formülüyle mükemmel bir göz makyajı sağlıyor.

buradan iletişim kurun

13. Parlak bitişli bir ruja ne dersiniz?

Yemeye, içmeye ve bulaşmaya dayanıklı formülü ile rujunuzu yenilemek zorunda kalmayacaksınız. Günlük kullanımınızda tercih edeceğiniz bu çalışma ile zamandan tasarruf etmeniz mümkün.

Burada

14. En sevdiğiniz pastel renk yeşil ise bu yüzükler tam size göre.

Aksesuarlarınızda yenilik yapacaksınız ama nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız sizin için seçtiğimiz bu yüzük seti altın ve yeşilin mükemmel uyumunu gözler önüne seriyor.

buraya tıklayın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu