Yaşam

Zeynep ve Ramazan Demirci çifti nişanlarında topladıkları 7 bin lirayı depremzedelere bağışladı

Burdurlu çift deprem bölgesi için örnek bir hamleye imza attı.

Gölhisar ilçesinde evlilik hazırlığı yapan Zeynep Demirci ile Ramazan Demirci için evlilik hazırlıkları kapsamında nişan gerçekleştirildi.

7 bin lira bağışladılar

Evlilik yolunda ilk adımlarını atan çiftin talebi üzerine nişanda ikram olarak verilen toplam 7 bin lira AFAD’ın depremzedeler yararına açtığı banka hesabına aktarıldı. , Gölhisar Belediyesi aracılığıyla.

Nişanı ertelediler

Gelin adayı Zeynep Demirci, 6 Şubat’ta meydana gelen depremler nedeniyle nişanı ertelediklerini söyledi.

“Yemekten, su içmekten utanırdık”

Depremlerden büyük üzüntü duyduklarını belirten Demirci, yaşadıkları süreci şöyle anlattı:

Deprem sonrası elimiz ayağımız tutamadı. Bir hafta hiçbir şey yapamadık. Hemen televizyonun karşısına oturduk. Yemek yemeye ve su içmeye utandık.

Demirci, depremden etkilenenlere yardım için birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

“Onları desteklemek için böyle bir karar aldık”

Herkes ‘Hayat devam ediyor’ diyor ama bize kolay, onlara çok zor. Nişanımızı yaptık ama onlara destek olmak için böyle bir karar aldık. Oradaki genç kızların hayallerini yaşayacak kadar şanslıydım. Senin için çok üzgünüm. Beni en çok enkaz altından çıkan çocukların sözleri etkiledi.

Ramazan Demirci, depremlerde hayatını kaybeden ve yaralananlar için tüm Türkiye gibi kendilerinin de derin üzüntü yaşadıklarını ifade etti.

“Yaptığımız iş çok önemli değil ama…”

Demirci, bölgeye çok fazla yardımda bulunmadıklarını ifade etti. “Nişanlım bir karar verdi. Ailelerimiz de bu karara saygı duydu. O yüzden nişandan toplanan parayı ibret olsun diye depremzedelerimize göndermek istedik.”sözlerini kullandı.

Zeynep Demirci’nin babası Hidayet Demirci, Türkiye’ye başsağlığı dileyerek, deprem bölgelerini imkanlar el verdiği ölçüde takviye etmeye devam edeceklerini söyledi.

Annesi Huri Demirci’dir. “Yaptığımız iş çok önemli değil ama onlara bir nebze olsun faydamız dokunuyorsa bizi mutlu ediyor.”söz konusu.

Gözden kaçırma Merve Boluğur’un beyin sarsıntısı geçirdiği ifadesi tepki çekti Haberin Detayları

habererdek.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu