Haber

İmamoğlu’nun Erzurum mitingine taşlı saldırı!

ANKARA (İGFA) –Millet İttifakı Başkan Yardımcısı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Erzurum’daki mitinginde halka seslenmesiyle tansiyon yükseldi.

Miting alanı yanında toplanan bir grup, İmamoğlu’nun bulunduğu otobüse ve çevredeki vatandaşların üzerine yanlarında getirdikleri bazı cisimlerle taş atmaya başladı. Saldırı sonrası bazı vatandaşlar yaralandı.

Yaşananların üzerine İmamoğlu, çevrede duran polislere seslenerek kümeye müdahale etmelerini istedi ancak polis olaya kayıtsız kaldı.

*Polis olayları izliyor, biz sizi izliyoruz” diyen İmamoğlu, “Sizi izliyoruz bu şehrin valisi, emniyet müdürü. Polis, burada yaralı vatandaşlar var, izliyorsunuz. Erzurum valisi, belediye başkanı, senin hakkında hata yapacağım. İnsanları tahrik ediyorsunuz” dedi.

KILIÇDAROĞLU’DAN GÖRÜNTÜLÜ MESAJ

Öte yandan Erzurum’daki olaylarla ilgili mitingi için Antalya’da bulunan CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu da sosyal medya hesabından bir video paylaştı.

Kılıçdaroğlu, vatandaşları provokasyona gelmemeye davet ederken, “Oğlum Ekrem” ve “geçmiş olsun” diye hitap ettiği İmamoğlu’na da geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu