Haber

İYİ Parti Diyarbakır Milletvekili Adayı Canoruç: AKP tarihinin en düşük oyu alacak

MEHMET MUCAHİT CEYLAN

İYİ Parti Diyarbakır Milletvekili Adayı ve Anayasa Hukukçusu Mustafa Şenay Canoruç, “AKP Diyarbakır’da bu seçimde tarihinin en düşük oyu alacak. Vatandaş bölge politikalarındaki çelişkileri kabul etmiyor, bunu kabul etmiyor. ikinci sınıf vatandaş olarak görülüyorlar. Gençler çaresiz, vatandaş tepkili, tepkilerini sandıkta gösterecekler, AKP’ye veda edecekler” dedi.

İYİ Parti Diyarbakır Milletvekili adayı ve Anayasa Avukatı Mustafa Şenay Canoruç, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. AKP’nin bu seçimde Diyarbakır’da tarihinin en düşük oyu alacağını, Millet İttifakı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Diyarbakır’da oransal olarak en yüksek oyu alarak Cumhurbaşkanı seçileceğini söyleyen Canoruç, şunları kaydetti:

“AKP Diyarbakır’da bu seçimde tarihinin en düşük oyu alacak, Millet İttifakı Adayı Kılıçdaroğlu Diyarbakır’dan oransal olarak en yüksek oyu alarak cumhurbaşkanı seçilecek.” Diyarbakır yerine getirilmedi. Diyarbakır’da işsizlik had safhada, deprem sonrası vatandaşlara verilen yükümlülükler ve vaatler yerine getirilmedi.

GENÇLER MUHTEŞEM, VATANDAŞLAR TEPKİLİ

Vatandaş bölge siyasetindeki çelişkileri kabul etmiyor. İkinci sınıf vatandaş muamelesi görmeyi reddediyor. Gençler umutsuz, vatandaşlar gerici ve bu hayatın her alanına net bir şekilde yansıyor. Artık sokakta, evde, dışarıda, hayatının her alanında bunun yansımasından rahatlıkla söz edebiliyor. Vatandaş AKP’ye tepkisini sandıkta gösterecek ve bu noktada AKP’ye veda edecek.”

Kaynak: ANKA / Siyaset

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu