Sağlık

Ünzile Altıntaş: Sağlıklı cilt için bakım rutinleri aksatılmamalı!

BURSA (İGFA) –Cilt bakımında minimalizmin ön planda olduğu skinimalizm akımının güzellik dalında hızla yayıldığını kaydeden Makyaj ve Zevk Uzmanı Ünzile Altıntaş, genç nesillere değerli uyarılarda bulundu.

Z kuşağı içerisinde sağlıksız cilde sahip yeni bir nesil bulunduğunu belirten Altıntaş, dünyada değişen trendlere dikkat çekerek, “Z kuşağı cildinin ihtiyacına uygun kozmetik ürünleri kullanmadığı için sağlıksız ve sorunlu cilt.”

Makyaj ve Güzellik Uzmanı Ünzile Altıntaş, dünyadaki trendlere uyum sağlamak amacıyla Z kuşağı için cilt bakım ürünlerinin içeriğine ilişkin yenilikler geliştirildiğini, bunun genç tüketiciler için daha ilham verici olduğunu belirtti. Aynı anda daha az ürün almayı ve kullanmayı teşvik eden bu yaklaşımın, daha güçlü bariyer koruması sağlayan, daha ergonomik cilt bakım ürünlerine yönelmeyi hedeflediğini ve Türkiye’de de devam etmesini umduğunu vurguladı.

Z kuşağının cilt bakımı konusunda bilinçlendirilmesinin büyük önem taşıdığını belirten Ünzile Altıntaş, gençlerin günlük cilt bakım rutinlerini aksatmaması gerektiğine bir kez daha değindi.

ilgazajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu